Een wijngeschenk om van te relaxen

18 okt 2017

Na een jaar lang hard werken is het tijd om even te relaxen. U doet het, uw zakenrelaties doen het en uw medewerkers ook. Maar relaxen gaat toch nét even makkelijker als daarvoor alle ingrediënten aanwezig zijn. En daar wilt u uw personeel als werkgever best een handje bij helpen. In de vorm van ons Vino Relax pakket bijvoorbeeld; hét wijngeschenk bij uitstek voor rond de kerstdagen.

Populaire Dornfelder wijn valt altijd in de smaak

We kunnen er kort of lang over zijn: de wijn is natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een wijngeschenk. Daar is in dit wijnpakket dan ook zeker niet op bespaard. Het pronkstuk van het cadeau is een uitstekende Dornfelder, een vermaarde Duitse wijnsoort die zich met name leent voor consumptie rond het einde van het jaar. Het ideale kerstgeschenk dus!

De geschiedenis van de Dornfelder gaat meer dan 60 jaar terug, toen August Herold de meest succesvolle Duitse kruising voor rode wijndruiven op zijn naam schreef. Na een aanvankelijk stroef begin won de wijnsoort in rap tempo aan populariteit en groeide uiteindelijk uit tot het meest aangeplante Duitse wijnras na de Spätburgunder.

Inmiddels heeft de wijn zijn reputatie decennialang bevestigd en wordt hij gedronken door wijnliefhebbers over de hele wereld. Maar dankzij zijn toegankelijke karakter valt hij doorgaans ook in de smaak bij beginnende wijndrinkers. De smaak wordt omschreven als krachtig en fruitig en de druif laat zich uitstekend combineren met een stevig kerstdiner met wild of kaas.

Extra accessoires en lekkernijen in dit wijngeschenk

Het geven van een wijngeschenk aan relaties of personeel is natuurlijk niet iets nieuws. Bij Kerstpakket.nl maken we het echter net even een tikje bijzonderder. Dit pakket bevat namelijk niet alleen een hoog aangeslagen Dornfelder, maar komt ook met bijpassende accessoires en lekkernijen om de hele kerstavond van te genieten.

Wat bijvoorbeeld te denken van de stijlvolle wijnfleshouder die standaard in dit wijnpakket voor kerst zit? Elke kerst opnieuw doen Nederlandse gezinnen er alles aan om de tafel tijdens kerstavond zo feestelijk mogelijk te dekken. Kosten noch moeite worden gespaard om de eettafel van mooi bestek, servies en verlichting te voorzien. De wijnfleshouder sluit hier met zijn luxe uitstraling uitstekend op aan.

Omdat er na een overvloedig kerstdiner ook uitgebuikt mag worden, zijn aan dit kerstpakket ook heerlijke ambachtelijke kaaskoekjes toegevoegd. Want de ergste honger mag dan wel gestild zijn; dat betekent niet dat uw medewerkers of relaties geen lekkere trek hebben! Dit wijngeschenk is daarmee het ideale cadeau en komt ook nog eens verpakt in een prachtige geschenkdoos.