Duurzaam kerstpakket: een bewuste keuze

28 mrt 2017

Duurzaamheid wordt tegenwoordig een steeds belangrijker thema. De klimaatverandering baart zorgen en stevige maatregelen zijn dan ook noodzakelijk om een gezonde leefomgeving te garanderen voor de generaties na ons. Ook u kunt daaraan uw steentje bijdragen door de eerstvolgende feestdagen te kiezen voor een duurzaam kerstpakket. Hieronder leggen we uit wat dit precies inhoudt.

Milieubewust cadeau voor uw personeel en relaties

Hoe u het ook wendt of keert; een leuk kerstpakket mag bij uw bedrijf rond de kerstdagen eigenlijk niet ontbreken. Dat kan bijvoorbeeld zijn om medewerkers te belonen voor hun inspanningen in het afgelopen jaar of om uw bestaande relaties met zakenpartners te versterken. Een mooi kerstpakket vormt de kroon op elke samenwerking die naar tevredenheid verloopt.

Natuurlijk is het extra waardevol wanneer zo’n pakket ook nog eens een duurzaam karakter heeft. Hiermee geeft u een belangrijk signaal af naar uw personeel en relaties dat u waarde hecht aan een goede toekomst voor onze wereld. Zeker als uw bedrijf een milieubewuste werkwijze hanteert, is een keuze voor duurzame kerstpakketten eigenlijk niet meer dan logisch.

Wat houdt duurzaamheid precies in?

Een duurzaam kerstpakket klinkt uiteraard als een bewuste keuze, maar wat is het nu eigenlijk? De duurzaamheid van de inhoud van zo’n pakket zit hem in verschillende zaken. Allereerst heeft het begrip duurzaamheid betrekking op de hoeveelheid tijd dat een product naar schatting meegaat.

Bevat uw kerstpakket bijvoorbeeld elektronica zoals een blender? Dan is het van belang dat deze bestaat uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen, zodat het apparaat zo lang mogelijk meegaat. Snel weggooien is immers zonde en zorgt ervoor dat gebruikte grondstoffen sneller opraken.

De andere betekenis van de term duurzaam zit hem in de wijze waarop producten tot stand gekomen zijn. De duurzame kerstpakketten van Kerstpakket.nl bevatten bijvoorbeeld alleen artikelen die geproduceerd zijn met oog voor het milieu en eerlijke werkomstandigheden.

Ook zijn de levensmiddelen in onze duurzame pakketten vaak biologisch en hechten we veel waarde aan Fair Trade. Hierdoor staat een duurzaam kerstpakket niet alleen voor een betere toekomst voor mens en planeet, maar ook voor ambachtelijke producten van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een duurzaam kerstpakket is helemaal in!

De tijd dat een duurzaam kerstpakket nog een ietwat saai imago had, ligt inmiddels ver achter ons. Duurzame producten zijn helemaal trendy en kerstpakketten met dit thema worden over het algemeen met veel enthousiasme verwelkomd. Zeker in deze tijd waarin het milieubewustzijn bij de consument toeneemt, begint duurzaam steeds meer de maatstaf te worden.

Bij Kerstpakket.nl vindt u een breed aanbod duurzame kerstpakketten in velerlei soorten en maten. U bent verzekerd van een aantrekkelijke presentatie en de allerbeste producten, waardoor u gegarandeerd goede sier maakt bij uw medewerkers en relaties. Het eerlijke karakter van het pakket zal ook ongetwijfeld in de smaak vallen.

Heeft u belangstelling voor een duurzaam kerstpakket of wilt u meer weten over een van de producten op onze website? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Bel naar 053 7600561 of stuur een mail naar klantenservice@kerstpakket.nl.