Droom weg in winterse sferen

01 nov 2017

We staan op de drempel van de winter en dat is duidelijk te merken. Kille winden waaien om het huis en buiten gaan de straatlantaarns al vroeg aan. Maar 21 december, dan is het pas écht officieel winter. Niet voor niets zijn de kerstdagen dé periode in het jaar dat we helemaal wegdromen in winterse sferen. En dat gaat met dit kerstpakket een stuk makkelijker!

Typische wintersfeer met gezellige verlichting

Het eerste waar je aan denkt bij de kerstperiode, zijn de gezellige lichtjes in de woonkamers van huizen waar je op straat voorbij loopt. Verlichting is een belangrijke sfeerbepaler en ook in de woningen van jouw medewerkers en relaties is altijd plek voor een extra sfeerlampje. Dit is dan ook het ideale cadeau in een kerstpakket of relatiegeschenk.

Daarom bevat ons kerstpakket Wintersfeer twee prachtige sfeerlichten frost, die met afmetingen van 10 bij 8 cm klein genoeg zijn om in elke vensterbank te passen maar tegelijkertijd voldoende uitstraling hebben om de zithoek van flonkerend sfeerlicht te voorzien. Bijpassende chocolade boomhangers zijn hierop een stijlvolle én smaakvolle aanvulling.

Heerlijke zoetigheid voor iedereen

De boomhangers zijn niet het enige eetbare onderdeel van dit kerstpakket, want ook aan andere heerlijke versnaperingen tijdens de feestdagen is gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere cake rol, die de ontvanger van jouw pakket zijn gasten tijdens de kerstdagen kan voorzetten? Dat valt gegarandeerd in de smaak!

Voor de zoetekauwen is er meer goed nieuws, want dit kerstgeschenk komt ook met niet te versmaden marshmallows. Lekker als typisch winters snoepgoed, maar ook altijd handig om op tafel te zetten als er onverwachte visite komt en de provisiekast leeg is. Dit betaalbare kerstpakket is bruikbaar voor werkelijk iedereen.

Betaalbaar kerstpakket in feestelijke folie

Natuurlijk wil jij met je cadeau niet alleen de honger, maar ook de dorst van jouw personeel en zakenrelaties stillen. Ons kerstpakket Wintersfeer bevat daarom heerlijke authentieke chocoladedrank, die zorgt voor de broodnodige verwarming van verkleumde ledematen tijdens de koude wintermaanden.

Tijdens de feestdagen hoort chocolademelk geserveerd te worden met slagroom en daarom zit ook dat in dit veelzijdige kerstgeschenk. Om het helemaal af te maken, wordt een speciale mok bijgeleverd waaruit het geheel gedronken kan worden. Het kerstpakket zelf komt uiteraard verpakt in een feestelijke folie voor een maximale uitstraling.