Dit kerstpakket geeft je vleugels

23 nov 2017

Traditiegetrouw vliegen veel Nederlanders in de zomerperiode naar het buitenland om daar vakantie te gaan vieren. En hoewel hier niets mis mee is, zijn de zomers in eigen land helemaal niet zo slecht toeven. De winter daarentegen – dat is een ander verhaal. Juist dan kun je een zonvakantie wel gebruiken. Met ons kerstpakket Vlieg er eens uit breng jij je medewerkers of relaties wellicht op ideeën!

Vlieg er gewoon eens uit…

Vliegen is het allesoverkoepelende thema in dit kerstpakket en dat is al voor opening duidelijk zichtbaar. Het geheel komt namelijk verpakt in een feestelijke trolleydoos, die je niet kan laten wachten om de eerstvolgende last-minute naar een exotische bestemming te boeken. Na een jaar hard werken hebben jouw relaties en personeel dat eerlijk gezegd wel verdiend.

Maar ook na opening komt het vliegthema terug in de inhoud van dit kerstgeschenk. Direct in het oog springt de mooie, felrode trolley die de ontvanger ongetwijfeld goed kan gebruiken. Met zijn cabin size afmetingen van 53 bij 32 bij 20 centimeter neem je hem bij elke vlucht moeiteloos mee, terwijl de trolley tegelijkertijd voldoende ruimte biedt voor al je kleding en vakantiespullen.

Om jouw medewerkers en zakenrelaties nog wat extra in de vakantiestemming te krijgen, is ook een vakantiecheque van Roompot toegevoegd. Wie weet trekt dit voordeeltje ze net over de streep om toch die ene droomvakantie te boeken. Tot die tijd is het wegdromen tijdens het eten van de ambachtelijke vliegtuigpasta in het pakket, die met zijn vrolijke kleuren elk gerecht een feestelijke aanblik geeft.

Volumineus kerstcadeau boordevol etenswaren

De pasta is overigens niet het enige etenswaar in dit volumineuze kerstpakket. Voor het maken van een authentiek Italiaans pastagerecht mag een fles ambachtelijke tomatensaus natuurlijk niet ontbreken. Na het diner later op de avond is er tijdens de kerstdagen bovendien ook ruimte voor versnaperingen en die bevat dit leuke kerstgeschenk in overvloed.

Laat de ontvanger van je cadeau genieten van de hartige chips Touch Of Salt of verras ze met krokante toastjes. Zoetekauwen zullen daarnaast de atlanta koekjesmix, hamlet pralines en party chocolates in het pakket ongetwijfeld op waarde weten te schatten. Voor de liefhebbers is tot slot nog een ambachtelijk blikje mushroom paté bijgevoegd.

Is het in dit kerstpakket dan alleen maar eten wat de klok slaat? Zeker niet! Naast de eerder genoemde trolley en vouchers, bevat dit veelzijdige kerstcadeau namelijk ook 2 flesjes Jupiler pils en bovenal: een heerlijke rode wijn Baron de Valac (fles van 75 cl en alcoholpercentage van 10,5%). Of jouw relaties nu op vakantie gaan of thuisblijven – dit kerstpakket biedt voor elk wat wils!