Dit kerstdiner loopt niet in de soep

03 nov 2017

Kerst is een periode van gezelligheid en licht in donkere dagen. Maar ook van uitbundig drinken en eten. Met name aan dat eten wordt veel aandacht besteed. Zelfs mensen die het hele jaar niet koken, sloven zich tijdens de kerstdagen uit in de keuken. Heb jij ook zulke medewerkers of relaties? Help ze dan een handje op weg met ons handige Zin in soep kerstpakket.

Goedkoop kerstpakket met maximaal resultaat

We zeggen het maar gewoon: bij Kerstpakket.nl vinden we dat een kerstpakket niet altijd de hoofdprijs hoeft te kosten. Wilt u per se een luxueus cadeau schenken, dan zijn onze luxe kerstpakketten hier bij uitstek voor geschikt. Maar ook met een kleiner budget kunt u een geschenk uitzoeken dat de ontvanger sterk waardeert.

Een goed voorbeeld hiervan is ons Zin in soep pakket. Het kost niet de hoofdprijs, maar het bespaart de ontvanger een tocht naar de winkel én levert hem of haar een smakelijke maaltijd op. Want wat is er tijdens de koude winterdagen nu lekkerder om te eten dan een versgemaakte soep waar de damp vanaf komt?

Heerlijke soep van ambachtelijke ingrediënten

In dit Zin in soep kerstpakket zitten in totaal 8 artikelen. De hoofdbestanddelen voor de soep zijn tomatensoep, die op smaak wordt gebracht met de bijgeleverde basilicum kruiden. Alleen al met deze twee basisingrediënten ontstaat een heerlijk eindresultaat, omdat ze zorgvuldig zijn geselecteerd om hun ambachtelijke kwaliteit.

Ook gezondheidsfreaks komen aan hun trekken met deze soep door de bijgeleverde groentemix. Voor wat extra bite kan naar smaak vermicelli worden toegevoegd en als klap op de vuurpijl bevat het kerstpakket heerlijke soepstengels. Zo maakt de ontvanger van jouw kerstgeschenk in een handomdraai helemaal zelf de lekkerste soep.

Overige kerstcadeautjes in dit kerstgeschenk

Zoals je van Kerstpakket.nl gewend bent, bevat dit kerstcadeau daarnaast nog enkele aangename verrassingen. Geheel passend in het thema is het Kookboek Heerlijke Soepen, dat boordevol inspirerende foto’s en recepten staat voor nog meer overheerlijke soepgerechten. Dat verdient een plekje in elke keuken!

Ook van pas komen de Nationale Postcode Loterij bon en Landal GreenParks waardecheque, waarmee de ontvanger van je kerstpakket kans maakt op een prachtige prijs of flinke korting krijgt op zijn eerstvolgende bezoek aan een Landal vakantiepark. Het geheel komt verpakt in een bijpassende giftbox die direct opvalt bij jouw personeel en zakelijke relaties.