De leukste ideeën voor een kerstpakket

04 apr 2017

Elk jaar weer wilt u uw medewerkers en zakenrelaties verrassen met een origineel kerstpakket. Dat is niet altijd even makkelijk, want de ideeën voor een uniek geschenk komen u niet aanwaaien. Toch zijn er een aantal strategieën die u kunt gebruiken om een verrassend pakket uit de hoge hoed te toveren. Hieronder bespreken we er drie.

Kerstpakket met een origineel thema

De eerste strategie om ideeën op te doen voor een kerstpakket, is bijzonder eenvoudig. Alles wat u ervoor nodig heeft is namelijk de website van Kerstpakket.nl. Hier vindt u een lange lijst met speciale thema kerstpakketten, die zoals de naam al verklapt elk gewijd zijn aan een specifiek onderwerp. De ervaring leert dat een blik op de lijst werpen vaak al voldoende is voor een hoop nieuwe inspiratie.

Valt uw oog op een thema waar uw medewerkers of relaties het regelmatig over hebben? Dan kan een bijpassend kerstpakket een uitstekend en origineel cadeau zijn. Doordat zo’n themapakket door onze productspecialisten bovendien met zorg is samengesteld, weet u zeker dat de inhoud veelzijdig is en voor ieder wat wils bevat.

Kerstpakket dat voldoet aan de laatste trends

Hoewel een thema kerstpakket in veel situaties een goed idee is, wilt u het pakket natuurlijk niet elk jaar wijden aan een ander thema. Ook daar gaat de verrassing immers een keer vanaf. Soms is het een beter plan om te kiezen voor een trendy kerstgeschenk, bomvol producten die deze kerst helemaal in zijn. Succes gegarandeerd, want trendy artikelen zijn niet voor niets zo populair.

Een hip kerstpakket betekent overigens niet dat collega’s of relaties met een voorkeur voor oudere, ambachtelijke producten niet aan hun trekken komen. Want het zijn juist dit soort zaken die heel trendy kunnen zijn! Kwaliteit is tijdloos en met een kerstpakket van Kerstpakket.nl weet u in ieder geval zeker dat u op dat gebied nooit tekortschiet.

Zelf een kerstpakket samenstellen

Als u maximale controle wilt over de inhoud van alle kerstpakketten, is het beste idee nog altijd om ze zelf samen te stellen. Op die manier kunt u de pakketten in grote mate individualiseren en afstemmen op de voorkeuren van uw zakenrelaties en personeel. U kunt de pakketten bijvoorbeeld verdelen in verschillende categorieën en voor elke categorie een passend kerstgeschenk samenstellen.

Zelf uw kerstpakket maken is bij Kerstpakket.nl heel eenvoudig. In onze ruim opgezette showroom laten wij u graag zien welke productgroepen zich goed laten combineren. Heeft u specifieke ideeën of wensen met betrekking tot het samenstellen van uw kerstpakketten? Neem voor meer informatie contact op via 053 7600561 of mail ons op klantenservice@kerstpakket.nl.