Creëer een speciaal bier kerstpakket

19 mei 2017

Nederland telt talloze bierliefhebbers. Met name mannen weten de geneugten van het gouden gerstenat te waarderen, maar ook veel vrouwen houden van een goed biertje op zijn tijd. De veelzijdigheid maakt van bier dan ook de ideale themadrank om een origineel kerstpakket aan te wijden. Een ideaal relatiegeschenk voor uw zakenrelaties of personeel.

Origineel relatiegeschenk voor de feestdagen

Bier is er in vele soorten en maten. Denk alleen al aan populaire biersoorten zoals witbier, IPA, herfstbok, dubbel bier, radler of alcoholvrij bier. Dit is een van de redenen dat de drank zo mateloos populair is. Of uw medewerkers of relaties nu houden van licht of zwaar bier – er is altijd wel een variant die in de smaak valt.

Dit is een uitstekende reden om bier toe te voegen aan uw kerstpakket of er zelfs een volledig kerstgeschenk aan te wijden. De drank wordt veelvuldig gedronken onder feestelijke omstandigheden en er zijn natuurlijk weinig feestelijker gelegenheden dan Kerst. En bij een groot kerstpakket blijven er nog voldoende biertjes over om ook daarna nog uitgebreid van te genieten!

Kerstpakket met bieren voor elk seizoen

Er zijn vele verschillende biersoorten en de optimale soort is niet alleen afhankelijk van smaak, maar ook van het seizoen. Zo zijn liefhebbers het erover eens dat zware bieren bij uitstek geschikt zijn voor de winterperiode, terwijl lichtere, frissere bieren uitstekend smaken tijdens warme zomerdagen. Het is aan te raden om hier bij het samenstellen van uw kerstpakket rekening mee te houden.

Als u uw medewerkers en relaties bijvoorbeeld verrast met een speciaal bierpakket als kerstgeschenk, dan is een mix van verschillende seizoensbieren een prima optie. Zo heeft de ontvanger gedurende het hele jaar plezier van uw kerstpakket én komt uw bedrijf of merk meerdere keren onder de aandacht voor een maximale exposure.

Bierpakket voor kerst bestellen

Een bierpakket als kerstgeschenk is een uniek blijk van waardering naar uw personeel of zakelijke relaties. Na een jaar hard werken en een succesvolle samenwerking is het tijd voor welverdiende ontspanning. Een kerstpakket met verschillende mooie bieren is hiervan een uitstekend symbool en valt vrijwel altijd in de smaak.

Wilt u meer informatie over onze kerstpakketten of de mogelijkheden om een uniek bierpakket voor kerst samen te stellen? Stel uw vraag dan via klantenservice@kerstpakket.nl. Bellen kan ook via 053 7600561. Op basis van uw specifieke wensen adviseren wij u graag over het best mogelijke relatiegeschenk.