Biologisch kerstpakket: ultieme mix van kwaliteit en duurzaamheid

29 apr 2017

Hanteert u een duurzame bedrijfsfilosofie en streeft u binnen uw werkprocessen naar zo weinig mogelijk verspilling? Dan is het vreemd als het eindejaarsgeschenk aan uw medewerkers en relaties geen duurzaam karakter heeft. Met een biologisch kerstpakket van Kerstpakket.nl kiest u voor een kerstcadeau van hoge kwaliteit dat in lijn is met de waarden van uw organisatie.

Oog voor mens, dier en milieu

Alle biologische kerstpakketten in onze webwinkel, bestaan alleen uit producten met een biologisch keurmerk. Dit keurmerk verzekert u ervan dat de artikelen tot stand zijn gekomen zonder daarbij dieren of milieu schade te berokkenen. Dit is een actueel thema, want de verontrustende berichten over klimaatverandering zijn tegenwoordig bij iedereen bekend.

Met een biologisch kerstpakket laat u dan ook zien dat u oog heeft voor de veranderende leefomgeving en waarde hecht aan een gezonde toekomst voor de generaties na ons. Alle producten in het kerstgeschenk zijn gegarandeerd vrij van pesticiden en groeihormoon, wat goed is voor alle levende organismen die betrokken zijn in de natuurlijke kringloop.

Gezonder en smaakvoller

Dit laatste punt brengt ons op een ander voordeel van biologische kerstpakketten, namelijk het gezondheidsaspect. De filosofie in de biologische landbouw stelt dat er niet mag chemicaliën mag worden gewerkt. Dat is beter voor onze gezondheid, want blootstelling aan deze onnatuurlijke stoffen kan tot uiteenlopende klachten leiden.

Steeds meer voedingsexperts adviseren een biologisch dieet en kenners stellen zelfs dat biologische producten niet alleen gezonder, maar bovendien meer smaakvol zijn. Niet voor niets is het dat in veel toprestaurants wordt gewerkt met biologische ingrediënten. Wanneer u streeft naar de hoogste kwaliteit, is een dergelijk eindejaarsgeschenk dus absoluut een aanrader.

Kwaliteit en flexibiliteit

Het woord is zojuist gevallen: kwaliteit. Veel mensen die de filosofie achter een biologisch kerstgeschenk en warm hart toedragen, kiezen toch voor een conventioneel pakket in de veronderstelling dat dit meer kwaliteit en variatie biedt. Het tegendeel is tegenwoordig waar; de keuze op biologisch gebied is reuze en zoals hierboven beschreven zit het ook met het kwaliteitsniveau wel goed.

Bij Kerstpakket.nl heeft u een ruime keuze uit verschillende biologische kerstpakketten. Bovendien hoeft u niet per se te kiezen voor een bestaand pakket, maar kunt u de inhoud van uw pakket ook helemaal zelf bepalen. Wilt u meer informatie aanvragen over onze biologische pakketten of wenst u een offerte op maat? Laat het weten via 053 7600561 of stuur een mailt naar klantenservice@kerstpakket.nl.