Bezorg uw medewerkers een onvergetelijke kerst

07 jul 2017

De kerstvakantie: het is een van de periodes in het jaar waar uw medewerkers met smart naar uitkijken. Hoewel iedereen de kerstdagen op een andere manier doorbrengt, staan ze voor de meeste mensen gelijk aan een gezellig samenzijn met vrienden en familie. En dat betekent dat een leuk kerstpakket vol met food- en non-food verrassingen goed van pas komt!

Stel zelf unieke pakketten samen

Een mooi kerstgeschenk komt bovendien niet alleen goed van pas, maar kan zelfs zorgen voor een onvergetelijk kerstfeest. Zeker als u uw medewerkers goed kent, is het mogelijk om een pakket te kiezen dat exact aansluit op hun wensen en behoeften. Bij Kerstpakket.nl heeft u de keuze uit zoveel verschillende pakketten, dat u altijd wel een geschikte optie vindt.

Als u een nóg origineler kerstpakket wilt creëren, gaat er niets boven het zelf samenstellen ervan. Ook dat is mogelijk bij Kerstpakket.nl. Onze custom made kerstpakketten zijn al te bestellen vanaf 50 stuks en kenmerken zich door een onderscheidende uitstraling en inhoud. Ondanks de hoge originaliteitsfactor, kosten deze geschenken zeker niet de hoofdprijs.

Laat uw kerstpakketten ruim op tijd bezorgen

Het op maat toespitsen van kerstpakketten zorgt logischerwijs wel voor een iets langere verwerkingstijd. Onze medewerkers besteden immers veel zorg en aandacht aan ieder custom made pakket. Dat betekent dat wij uw bestelling graag uiterlijk 14 november ontvangen. Dat geeft ons voldoende tijd om zelfs de meest exclusieve pakketten haarfijn voor u in orde te maken.

Uiteraard kunt u elk kerstpakket via Kerstpakket.nl snel en veilig laten bezorgen. Wij adviseren u wel om hierbij enige tijdsmarge in acht te nemen en een bezorgingsdag te kiezen die ruim vooraf gaat aan de dag van daadwerkelijke uitreiking. De pakketdiensten hebben het druk in de laatste maand van het jaar en winterse weersomstandigheden kunnen leiden tot ongewenste vertraging.

Uw kerstpakket snel en betrouwbaar bezorgd

Door uw kerstpakketten op tijd te laten bezorgen, voorkomt u teleurstellingen en weet u zeker dat u de kerstgeschenken op tijd ontvangt. Ook heeft u de zekerheid dat u ze in goede staat ontvangt; daar zorgen wij voor. De ervaren medewerkers in onze inpakcentrale gebruiken namelijk kwalitatief hoogwaardige materialen als vershouddozen en solide wijnkisten, zodat uw pakket in uitmuntende staat arriveert.

Ook is het mogelijk om via Kerstpakket.nl losse kerstpakketten op individuele adressen te laten bezorgen. U ontvangt voor elk pakket een unieke Track & Trace code, zodat u de verzending nauwgezet kunt volgen en zeker weet dat uw personeel of relaties hun geschenk ontvangen. Heeft u aanvullende vragen over de bezorging van uw kerstpakket? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.