Alles wat je nodig hebt voor een gezellige kerst filmavond!

20 sep 2017

Bij het dalen van temperaturen worden de avonden langer om eens lekker voor de tv een film te kijken. De avond worden donkerder en de Kerst komt langzaam dichter. De perfecte tijd om een spookachtige filmavond met je vrienden te plannen, of misschien een familie filmavond. Of je nu geld probeert te besparen en de bioscoopervaring thuis hebt, of je bent gewoon op zoek naar een gezellige avond in, hier zijn enkele manieren om er optimaal van te profiteren. En vergeet niet om een leuke, vrolijke film na de horrorfilms te plannen, dus niemand heeft nachtmerries!

Kerst snacks

Uiteraard zijn er heerlijke filmhapjes, zoals popcorn, chips, chocolade, enz. Natuurlijk kunnen deze allemaal tijdens een filmavond worden geserveerd, maar een ander idee is om lekker te gaan eten vlak voor de film. Zweep bijvoorbeeld spaghetti en gehaktballetjes als je Harry Potter kijkt. Als u zich wilt houden aan de standaardfilmvoedsel, bestel wat pizza en serveer popcorn uit het gepersonaliseerde popcorn blikjes Kerstpakket.nl. Als je snackavond hebt, probeer je een paar van de heerlijke, snacks uit het Rode Toppers Kerstpakket.

Kerst dekens en kussens

Zodra u de snacks en lekkernijen heeft verzameld, zorg er dan voor dat er genoeg dekens en kussens zijn om uw gasten het comfortabel te maken. Je wilt niet dat ze afgeleid worden van de film omdat hun rug pijn doet zonder kussens, of ze het koud hebben. Het kan ook een leuk idee zijn om een deken voor de kinderen te maken als je een familie filmavond houdt. Maak er een familie-traditie van om de familie te verzamelen onder een fleece deken uit ons kerstpakket en zet ze op een familiefoto.

Kerst dranken voor een gezellige kerst

Bij elke gezellige avond hoort een lekkere warme drank. En natuurlijk, de favoriet van iedereen is warme chocolademelk, en het is een favoriet van zowel kinderen als volwassenen. Doe er een paar marshmallows voor de kinderen bij en maak een spysie versie voor de volwassen. Als u meer van een pizza-en-bieravond houdt, zouden ons Belgisch bierpakket de perfecte aanvulling zijn. U kunt nog altijd het gebruikelijke assortiment water en frisdrank nemen, of u kunt een thema drankje maken. Surf op het internet voor cocktail  ideeën om met elke film of genre die u kiest te ontspannen, en plezier te hebben!

Heeft u tips voor de perfecte filmavond? Wat zijn enkele favoriete films om te kijken wanneer u filmavonden organiseert? Deel dit bericht en laat het ons weten in de onderstaande reactie sectie!