Kerstpakket blog

Via de kerstpakket blog van Kerstpakket.nl blijft u op de hoogte van het laatste kerstpakketten nieuws.

30 nov/17

Origineel kerstgeschenk in ambachtelijke schatkist

Kisten met een oude, verweerde uitstraling zijn tegenwoordig helemaal trendy. Je treft ze aan in bijna elk interieur en ze zijn er in vele soorten en maten. Misschien dat ons kerstpakket Ambachtelijke schatkist daarom zo populair is onder medewerkers van bedrijven en hun zakelijke relaties. Dit kerstgeschenk vormt de ultieme mix tussen uitstraling, inhoud en budget.

28 nov/17

Winters genieten met volumineus kerstpakket

Niets is zo gezellig als die knusse winteravonden met het hele gezin rond de open haard. Ook jouw zakelijke relaties en medewerkers kijken alweer uit naar de kerstperiode, als zij samen met hun naasten de laatste maanden van het jaar op onvergetelijke wijze doorbrengen. Een kerstpakket dat hier qua thematiek uitstekend op aansluit, is ons pakket Winters genieten.

25 nov/17

Kerstpakket Recycle spaart het milieu en je portemonnee

Tijdens de kerstdagen en Oud & Nieuw vieren we de jaarafsluiting met vrienden, naasten en familie. Maar denken we eigenlijk wel aan de volgende generaties? Ook onze kleinkinderen gunnen we immers een gelukkige toekomst in een schone, gezonde leefomgeving. Een duurzaam kerstpakket gemaakt van recyclebare materialen is in dat opzicht helemaal geen gek idee.

23 nov/17

Dit kerstpakket geeft je vleugels

Traditiegetrouw vliegen veel Nederlanders in de zomerperiode naar het buitenland om daar vakantie te gaan vieren. En hoewel hier niets mis mee is, zijn de zomers in eigen land helemaal niet zo slecht toeven. De winter daarentegen – dat is een ander verhaal. Juist dan kun je een zonvakantie wel gebruiken. Met ons kerstpakket Vlieg er eens uit breng jij je medewerkers of relaties wellicht op ideeën!

21 nov/17

Kerstgeschenk voor een authentiek siësta momentje

In Nederland is het niet gebruikelijk, maar in andere delen van de wereld is het fenomeen niet meer weg te denken: de siësta. Hoewel dit traditionele middagdutje na de lunch nog wel eens gekscherend wordt weggezet als overbodig luieren, blijkt het de arbeidsproductiviteit in de praktijk echter flink te verhogen. Gun jezelf en anderen daarom eens wat vaker een siësta momentje; bijvoorbeeld met dit kerstpakket!

18 nov/17

Vier het goede leven met dit sfeervolle kerstpakket

Het goede leven is een begrip dat iedereen kent, maar waarvan de betekenis voor eenieder verschillend is. We kunnen echter veilig stellen dat een aantal elementen altijd terugkomt: ontspanning, gezelligheid en lekker eten en drinken. En laat dat nu net de aspecten zijn die ook op de kerstperiode van toepassing zijn! Speciaal ter ere hiervan ontwikkelden wij het sfeervolle kerstpakket The Good Life.

16 nov/17

Royaal gebaar aan medewerkers en zakenrelaties

Wilt u aan het einde van het jaar een royaal gebaar maken naar uw personeel en relaties? Dan is ons Royaal gevuld pakket het ideale kerstgeschenk. Dit kerstpakket is royaal in alle gradaties van het woord – het is koninklijk in zijn uitstraling, groots in zijn voorkomen en hoog van kwaliteit. Dit is het ideale kerstcadeau als u uw waardering in woord en gebaar wilt laten blijken.

13 nov/17

Heerlijke aperitiefjes van de chef

Een luxe kerstpakket hoeft niet altijd duur te zijn. Dat blijkt wel uit ons nieuwe pakket Aperitiefjes van de chef, dat een geschenkdoos vol kwalitatief hoogwaardige producten koppelt aan een verrassend lage prijs. De inhoud van het pakket is bovendien speciaal samengesteld voor een brede variatie, zodat het hele gezin van uw medewerkers of zakelijke relaties meegeniet.

10 nov/17

Hét kerstpakket voor de wijnkenner

Wijngeschenken zijn er in vele soorten en maten. Van combinatiepakketten met meerdere flessen en wijnglazen tot één luxe wijnfles in houten kist verpakt. Welk pakket voor u de beste keuze blijkt, is afhankelijk van uw wensen en de identiteit van uw onderneming. Eén ding is in elk geval zeker: met ons pakket Fine Wine maakt u een onuitwisbare indruk op uw personeel en relaties.

05 nov/17

Klein kerstpakket met grootse uitstraling

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Zo luidt een bekend Nederland gezegde dat regelmatig wordt aangehaald om de waardering voor het geringe te onderstrepen. Toch hoef je dit spreekwoord niet van stal te halen bij ons kerstpakket de Kleinste Champagne Ter Wereld. Want hoe klein dit cadeau qua formaat ook is, zo groots is de uitstraling ervan naar je relaties of personeel.

03 nov/17

Dit kerstdiner loopt niet in de soep

Kerst is een periode van gezelligheid en licht in donkere dagen. Maar ook van uitbundig drinken en eten. Met name aan dat eten wordt veel aandacht besteed. Zelfs mensen die het hele jaar niet koken, sloven zich tijdens de kerstdagen uit in de keuken. Heb jij ook zulke medewerkers of relaties? Help ze dan een handje op weg met ons handige Zin in soep kerstpakket.

01 nov/17

Droom weg in winterse sferen

We staan op de drempel van de winter en dat is duidelijk te merken. Kille winden waaien om het huis en buiten gaan de straatlantaarns al vroeg aan. Maar 21 december, dan is het pas écht officieel winter. Niet voor niets zijn de kerstdagen dé periode in het jaar dat we helemaal wegdromen in winterse sferen. En dat gaat met dit kerstpakket een stuk makkelijker!

31 okt/17

Niet meer ’s avonds naar de winkel

De kerstdagen zijn een periode van gezelligheid. Het huis stroomt vol met vrienden en familie, maar ook is er ruimte voor ontspanning met het eigen gezin. Wat de gelegenheid ook is; die wordt steevast vergezeld door lekker eten en drinken met een luxe en feestelijk karakter. En daar is tijdens de feestdagen soms net even te weinig van in huis…

29 okt/17

Terug naar de Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw: het is een periode waarin Nederland floreerde. Op economisch vlak was er sprake van grote groei en dat uitte zich onder meer in prachtige kunst, technologische innovatie en een stortvloed van nieuwe luxe producten in de markt. Symbool daarvoor staat dit kerstpakket, dat met al zijn luxe en luister het ideale blijk van waardering vormt richting medewerkers en relaties.

27 okt/17

Stoer kerstpakket voor jong en oud

Met elke generatie komt nieuwe innovatie. En het is juist die innovatie die kan zorgen voor verbinding met eerdere generaties. Dat bewijst dit stoere en innovatieve kerstpakket, dat zich kenmerkt door een combinatie van heerlijke versnaperingen met vooruitstrevende technologie. Dit is het ideale kerstgeschenk voor jong en oud.

22 okt/17

Toon uw waardering met een luxe relatiegeschenk

Een bedrijf is niet hetzelfde zonder sterke relaties. Sterker nog: een goede samenwerking met zakenpartners kan het succes van uw onderneming maken of breken. Daarom is het belangrijk om uw zakenrelaties af en toe waardering te tonen. Niet alleen in woord, maar ook in gebaar. Dat doet u bijvoorbeeld met ons relatiegeschenk Luxe waardering.

20 okt/17

Laat uw zakelijke relaties stralen

Een luxe relatiegeschenk geeft u niet voor niets. U wilt er iets mee bereiken. Het liefst ziet u bij de ontvanger natuurlijk een stralende lach op het gezicht verschijnen bij ontvangst van het cadeau. In dat opzicht zit u met ons Stralend pakket wel goed. Dit geschenk straalt in alle opzichten en is daarmee het ideale presentje voor rond de kerstdagen en Oud en Nieuw.

18 okt/17

Een wijngeschenk om van te relaxen

Na een jaar lang hard werken is het tijd om even te relaxen. U doet het, uw zakenrelaties doen het en uw medewerkers ook. Maar relaxen gaat toch nét even makkelijker als daarvoor alle ingrediënten aanwezig zijn. En daar wilt u uw personeel als werkgever best een handje bij helpen. In de vorm van ons Vino Relax pakket bijvoorbeeld; hét wijngeschenk bij uitstek voor rond de kerstdagen.

15 okt/17

Kerstcadeau met een gouden randje

Goud is de kleur van overdaad en weelde. Van luxe en exclusiviteit. Niet voor niets hebben veel exclusieve merken gouden elementen in hun logo of huisstijl verwerkt. Ben jij nog op zoek naar een kerstpakket met een luxe uitstraling? Dan is ons pakket vol met flonkerend goud een geschenk dat uitstekend aansluit op de gewenste identiteit van jouw organisatie.

13 okt/17

Hét kerstgeschenk voor autoliefhebbers

Elke dag weer rijden talloze Nederlanders in de auto naar hun werk. En regelmatig kijken diezelfde Nederlanders autosport of lezen ze ter ontspanning automagazines. Kortom; bijna iedereen heeft wel iets met auto’s. En dat maakt ons bijzondere auto’s kerstpakket het ideale kerstgeschenk voor jouw medewerkers en relaties.

11 okt/17

Kerstpakket vol met mooie merken

Niet elk product heeft dezelfde uitstraling. Sommige merken hebben nu eenmaal een streepje voor. Dat heeft vaak een goede reden, want bepaalde merken staan voor kwaliteit en luxe. Dat zijn kenmerken waar jouw onderneming mee geassocieerd mag worden! Ons kerstpakket vol met mooie merken is dan ook het geschenk bij uitstek voor je medewerkers of relaties.

07 okt/17

Rode wijn beluchten zonder een karaf

Heb jij je ooit afgevraagd waarom dezelfde wijn niet altijd hetzelfde smaakt? En waarom het tweede glas vrijwel altijd beter is dan het eerste? Het antwoord is verrassend simpel: het zit hem in de beluchting. Een goede wijn hoort te ademen en wordt daarom vaak in een karaf geschonken. Het kan echter ook makkelijker, met dit unieke wijngeschenk van Kerstpakket.nl.

06 okt/17

Heuse bierproeverij als kerstgeschenk

De kerstdagen symboliseren een periode van genieten en gezelligheid. Veel mensen hebben in deze tijd vakantie, waardoor ze even niet hoeven te werken en de accu weer volledig kunnen opladen. En daarom mag er best een biertje geproefd worden! Hét moment voor jou om je personeel of zakelijke relaties te verrassen, met een unieke bierproeverij in de vorm van een bijzonder kerstpakket.

05 okt/17

Rood kerstpakket voor de kleine portemonnee

De kerstperiode staat bekend om zijn sfeer. De pracht en praal van een stralende kerstboom en de weelderige luxe van een uitbundig kerstdiner; een beetje overvloed hoort bij de kerstdagen. Maar laten we eerlijk zijn: de beste kerstcadeaus zijn lang niet altijd de duurste. Dat bewijst ons leuke kerstpakket Rood tasje wel!

29 sep/17

Eetbaar gereedschap als origineel kerstpakket

De bouwwereld is van oudsher een grote branche in Nederland. En ook in tal van andere sectoren wordt veelvuldig met gereedschap gewerkt. Een kerstpakket dat aansluit op dit thema, is dan ook een uitstekend geschenk voor medewerkers in uiteenlopende organisaties en bedrijven. Daarom bieden we bij Kerstpakket.nl het speciale pakket Gereedschap om op te eten.

23 sep/17

Hoe krijg je de lekkerste warme chocolademelk met kerst

Een eenvoudige, saaie, warme Chocolademelk met kerst kan heel snel saai worden. Soms wil je iets warms om lekker op te slapen zonder een 'volle buik' te krijgen, en je wilt niet koffie met cafeïne drinken. En sommigen van ons zijn tegen decafe. (Wat is het punt?) En als je geen zin hebt in voorverpakte chocolademelk met kerst! Dan zijn er genoeg manieren om je warme chocolademelk op te pimpen

21 sep/17

Blauwe huisstijl? Blauw kerstgeschenk!

Een kerstgeschenk geeft u niet voor niets. U wilt uw medewerkers en zakelijke relaties waarderen en geeft hiermee een belangrijk signaal af voor een vruchtbare samenwerking in het komende jaar. Maar natuurlijk dient een kerstpakket ook een ander doel: het is een communicatiemiddel dat u inzet namens uw organisatie. En daarom is de uitstraling ervan van groot belang.

20 sep/17

Alles wat je nodig hebt voor een gezellige kerst filmavond!

Bij het dalen van temperaturen worden de avonden langer om eens lekker voor de tv  een film te kijken. De avond worden donkerder en de Kerst komt  langzaam dichter. De perfecte tijd om een spookachtige filmavond met je vrienden te plannen, of misschien een familie filmavond.

15 sep/17

Wijn: hét relatiegeschenk met een romantisch karakter

Kent u een collega die wel een vleugje romantiek in zijn leven kan gebruiken? Of een hardwerkende zakelijke relatie die u gegarandeerd blij maakt met een goede fles wijn? In beide gevallen is ons Romantisch uur wijnpakket het ultieme relatiegeschenk. U kunt het schenken rond de kerstdagen, maar natuurlijk ook op ieder ander gewenst moment.

09 sep/17

Leuk het nieuwe jaar in met een trendy relatiegeschenk

Richting het einde van het jaar bent u traditiegetrouw op zoek naar mooie kerstpakketten voor medewerkers en leuke relatiegeschenken voor uw zakelijke relaties. Het kiezen van een leuk relatiegeschenk is misschien nog wel lastiger dan een kerstpakket, omdat u uw personeel nu eenmaal beter kent dan uw relaties. Wij helpen u echter graag met een suggestie: ons trendy relatiegeschenk!

25 aug/17

Direct in kerstsferen met een mooi kerstpakket

Elk jaar kijken werkgevers en werknemers weer reikhalzend uit naar die paar dagen aan het einde van het jaar: de kerstdagen. Niet zozeer alleen omdat het vrije dagen zijn, want daarvan zijn er in een jaar wel meer. Nee, de kerstperiode draait vooral om het gezellig samenzijn met naasten in een periode dat het buiten minder toeven is. En dus is het zaak om binnen zoveel mogelijk sfeer te creëren!

17 aug/17

Schenk een verrassend kerstpakket met champagne

Bij champagne denken de meeste mensen al snel aan Oud en Nieuw. Of aan een Formule 1-coureur die een champagnefles ontkurkt na een spectaculaire overwinning. In de praktijk zijn er echter tal van gelegenheden waarvoor een veelzijdige drank als champagne zich leent. Zo is het bijvoorbeeld het ideale kerstgeschenk voor in een mooi kerstpakket.

09 aug/17

Budget kerstpakket: het betaalbare relatiegeschenk

Ondernemen is een kwestie van vallen en opstaan. Soms zit het tegen in uw branche en andere keren draait de economie niet goed. Maar ook bij een tegenvallend bedrijfsresultaat, hebben uw medewerkers niet minder hard gewerkt. En juist dan is het belangrijk om de band met uw relaties te verstevigen. Het budget kerstpakket is dan ook het ideale kerstgeschenk als u iets minder te besteden hebt.

04 aug/17

Trakteer uw relaties op een lekkere lunch

Wilt u uw medewerkers en relaties eens goed verrassen? Trakteer ze dan op een lekkere lunch! Néé, niet tijdens kantoortijden natuurlijk. Dan wordt er immers al genoeg geluncht. Geef liever uw geschenk in de vorm van een kerstpakket. Want daar waar de meeste kerstpakketten producten voor tijdens het diner of de borrel bevatten, is een lunchpakket pas echt een origineel idee.

28 jul/17

Een kerstpakket voor de hele familie

Kerst is een feest voor de hele familie. Ook uw medewerkers en relaties vieren de kerstdagen met hun gezin en overige familieleden. Eigenlijk is het daarom vreemd om een kerstpakket te schenken dat is toegespitst op één persoon. Bij Kerstpakket.nl bieden we daarom het familie kerstpakket, dat speciaal is ontwikkeld om de hele familie op zijn wenken te bedienen.

21 jul/17

Hoe duur mag een kerstpakket zijn?

Aan het eind van elk jaar is het weer zover; dan zoekt u mooie kerstgeschenken uit om uw medewerkers en relaties uw waardering te tonen voor de samenwerking. Geen goedkope hobby, maar wel een die zichzelf op termijn altijd terugbetaalt. Bovendien is het kerstpakket ook in 2017 nog altijd aftrekbaar van de belasting. Maar hoe duur mag zo’n kerstpakket eigenlijk zijn?

14 jul/17

Geef de juiste kleur aan uw kerstgeschenk

Don’t judge a book by its cover. Het is een legendarisch gezegde wat betekent dat we zaken niet moeten beoordelen op hun uiterlijk, maar op hun innerlijk. Dat klinkt in theorie plausibel, maar het is nu eenmaal niet hoe de menselijke geest opereert. Uiterlijk is belangrijk, en dat geldt net zo goed voor een boek als voor een kerstpakket.

07 jul/17

Bezorg uw medewerkers een onvergetelijke kerst

De kerstvakantie: het is een van de periodes in het jaar waar uw medewerkers met smart naar uitkijken. Hoewel iedereen de kerstdagen op een andere manier doorbrengt, staan ze voor de meeste mensen gelijk aan een gezellig samenzijn met vrienden en familie. En dat betekent dat een leuk kerstpakket vol met food- en non-food verrassingen goed van pas komt!

01 jul/17

Verwen uw medewerkers met een wellness kerstpakket

Persoonlijke verzorging speelt in het leven van ieder mens een belangrijke rol. Anno 2017 zijn het niet alleen vrouwen, maar ook mannen die houden van wellness en de bijbehorende verzorgingsproducten. Een mooi wellness pakket is dan ook het ideale kerstgeschenk voor uw medewerkers en relaties. Zo’n veelzijdig kerstpakket valt bij de ontvanger namelijk altijd in goede aarde.

24 jun/17

Gezond kerstpakket de trend in 2017

Een gezond kerstpakket is anno 2017 helemaal in de mode. Verras uw medewerkers met een smaakvol kerstgeschenk en lever een bijdrage aan hun gezondheid.

16 jun/17

Schenk een volume kerstpakket

Als u uw medewerkers of relaties blij maakt met een geschenk, heeft u het liefst dat ze er zo lang mogelijk plezier van hebben. Natuurlijk is een dure fles wijn een relatiegeschenk met een luxueuze uitstraling, maar het nadeel is dat deze na slechts één keer gebruik al op is. Zoekt u een cadeau dat een langer leven is beschoren, dan adviseren wij zonder twijfel het volume kerstpakket.

14 jun/17

Wijn als luxueus relatiegeschenk

Er zijn tal van objecten die u uw medewerkers en relaties als kerst- of relatiegeschenk kunt geven. Van sleutelhangers tot USB-sticks en van bedrukte caps tot pennen in uw huisstijl. Maar laten we eerlijk zijn: de stijl- of originaliteitsprijs gaan deze geschenken niet winnen. Wilt u met uw merk meer klasse uitstralen? Dan is goede wijn het relatiegeschenk bij uitstek.

14 jun/17

Is uw kerstpakket aftrekbaar in 2017?

De belastingregels omtrent giften, personeelsvoorzieningen en relatiegeschenken veranderen regelmatig. Het is dan ook niet zo vreemd dat hier bij werkgevers nogal eens verwarring over bestaat. In dit artikel zetten we de wetgeving nog eens op overzichtelijke wijze voor u op een rijtje, zodat u weet of en in welke mate uw kerstpakketten van de belasting aftrekbaar zijn in 2017.

25 mei/17

Food of non-food kerstpakket kiezen?

Elk jaar weer staat u als werkgever voor de keuze: wat schenkt u uw personeel als kerstpakket? En welk relatiegeschenk kiest u in deze periode voor uw zakelijke relaties? Geen makkelijke beslissing, want uw keuze bepaalt in hoeverre de ontvanger van het geschenk zich gewaardeerd voelt en hoe effectief uw merknaam gecommuniceerd wordt.

19 mei/17

Creëer een speciaal bier kerstpakket

12 mei/17

Leuke verpakking voor uw kerstgeschenk

06 mei/17

2 tips voor een succesvol kerstpakket

29 apr/17

Biologisch kerstpakket: ultieme mix van kwaliteit en duurzaamheid

22 apr/17

Stoere kerstpakketten voor mannen

14 apr/17

Geschikte kerstgeschenken voor uw relaties kiezen

11 apr/17

Fair Trade kerstpakket: een bewuste keuze

10 apr/17

Kerstpakket bestellen en op tijd laten bezorgen

04 apr/17

De leukste ideeën voor een kerstpakket

28 mrt/17

Duurzaam kerstpakket: een bewuste keuze

11 okt/16

Wauw een cadeau!

05 okt/16

Kerstpakketten Wijn en Culinair

12 sep/16

Kerstpakket idee

07 sep/16

Kerstpakket vol A-merken, weet wat u geeft

19 jul/16

Kerstpakket 2016: do’s and don’ts

31 mrt/16

Ambachtelijk gerookte zalm

31 mrt/16

MiniTree

31 mrt/16

Twentse Krentenwegge

11 feb/16

Kerstpakketten 2016