Bestellen

Bent u op zoek naar origineel kerstpakket die nét even wat meer uitstralen dan een standaard pakket? Dan zijn onze kerstpakketten op onze website een meer dan uitstekende keuze. En zeg nu zelf: wie wil er nu geen luxe kerstpakket boordevol heerlijke hapjes en drankjes ontvangen? Zo’n kerst attentie of eindejaarsgeschenk komt natuurlijk altijd goed van pas rond de feestdagen.

Minimaal aantal
Het minimale aantal bij een bestelling zijn zes kerstpakketten. Een lager aantal is helaas niet mogelijk. U kunt onze originele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw bestelling tijdig ontvangen.

Betaling op factuur
Bij betaling op factuur dient u het factuurbedrag binnen de gestelde betalingstermijn zelf over te boeken. Te late betaling vertraagt de levering en schort de levering op. Na uw bestelling ontvangt een bevestiging en factuur per email. De factuur dient minimaal 4 dagen voor levering kerstpakketten betaald te zijn.

Laten bezorgen
Uw kerstpakket kunt u laten bezorgen in heel Nederland kan al vanaf minimaal 6 pakketten. Kerstpakket.nl doet er alles aan om het kerstpakket op tijd te laten bezorgen en met de ons zo kenmerkende service wordt afgehandeld.

Heeft u vragen over kerstpakketten het laten bezorgen of over de levering? Neemt u dan gerust contact op. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur.

Kerstpakket.nl
Industriestraat 18
7482 EZ Haaksbergen
Mail: klantenservice@kerstpakket.nl
Tel: 053-7600561