Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Bent u op zoek naar een kerstpakket die net even wat meer uitstraalt?
Dan zijn onze kerstpakketten meer dan een uitstekende keuze. Wij hebben 32 luxe kerstpakketten voor u geselecteerd met de aller hoogste prijs, kwaliteit verhouding. En zeg nu zelf: wat maakt het nog leuker dat u zelf uit een van de 100 cadeau’s  kunt kiezen voor in het kerstpakket.

— We make it simple —

Het minimale aantal bij een bestelling is zes kerstpakketten. Een lager aantal is helaas niet mogelijk.
U kunt onze 32 verschillende kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw bestelling tijdig ontvangen.

Bezorgen

Uw kerstpakket kunt u laten bezorgen in heel Nederland en kan al vanaf minimaal zes  kerstpakketten.
Kerstpakket.nl doet er alles aan om uw bestelling op tijd te laten bezorgen en met de ons zo kenmerkende service wordt afgehandeld.

  • Bij ons kunt u bestellen tot 18 december.
  • Wij leveren tot 23 december.

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs, Noordendorp en onze eigen pakketbezorging, bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:30 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle kerstpakketten worden geleverd op de begane grond. De op uw bestelling aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden. Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeersinvloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren.

Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meld ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd

Palletlevering

Om uw kerstpakketten te laten bezorgen is uw bijdrage in het transport 37,50 euro excl. BTW per afleveradres, ongeacht het bestelvolume.
Om de kerstpakketten te laten bezorgen naar de eilanden of andere landen geldt een aangepast tarief.
Deze wordt op aanvraag verstrekt.

Pakketlevering

Voor losse kerstpakketten die u wilt laten bezorgen op individuele bedrijfs- en huisadressen brengen wij 6,95 euro excl. BTW per adres in rekening. Dat geldt voor zendingen in Nederland. Wilt u een kerstpakket in een ander land laten bezorgen? Informeert u dan bij ons naar de bezorgkosten.

Om er zeker van te zijn dat de kerstpakketten op de juiste locaties worden bezorgd, ontvangt u van ons een formulier waarop u alle adressen invult. Nadat wij het ingevulde formulier van u hebben ontvangen, voorzien wij de kerstpakketten van verzendstickers.
U krijgt van ons de barcodes van alle pakketten, zodat u zending eenvoudig online kunt volgen via Track & Trace.
Met deze service hebt u zicht op de dag en het tijdvak waarbinnen het pakket op het afleveradres wordt aangeboden.

Betaling op factuur

Bij betaling op factuur dient u het factuurbedrag binnen de gestelde betalingstermijn van 5 dagen voor levering zelf over te boeken.
Te late betaling vertraagt de levering en schort de levering op. Na uw bestelling ontvangt een bevestiging en factuur per email.

Veilig en betrouwbaar
Indien u winkelt bij een aangesloten webwinkel van Stichting Webshop Keurmerk, weet u dat:

  • U veilig kunt betalen
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door onze winkel moet worden nageleefd
  • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft

Kortom: uw gegevens zijn in goede handen bij ons, bij Kerstpakket.nl kunt u veilig winkelen.

Klantenservice

Heeft u vragen, klachten of tips dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Kantoor:
Kerstpakket.nl
de Boerenmaat 38
7481 DW Haaksbergen
Tel: 053-7600561
KvK Nummer: 72639296
BTW-Nummer: NL1038.60.988.B01

Vragen over uw order of bezorging: klantenservice@kerstpakket.nl

Magazijn:
Kerstpakket.nl
Droogdokstraat 1-1
7553 GW Hengelo (ov)

Niet tevreden? Laat het ons weten
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht aan de afdeling klantenservice door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch.