Laten bezorgen

Uw kerstpakket kunt u laten bezorgen in heel Nederland kan al vanaf minimaal 6 pakketten van het zelfde soort. Kerstpakket.nl doet er alles aan om uw bestelling op tijd te laten bezorgen en met de ons zo kenmerkende service wordt afgehandeld. Speciaal verpakkingsmateriaal als vershouddozen, stevige wijnkisten dragen hieraan bij, evenals een uitgekiend uit leversysteem.

Vroege levering = zekere levering
Niets mooier dan een witte kerst. Voor het verkeer is dit weer minder ideaal. Weer, verkeer en andere omstandigheden kunnen namelijk vertraging in de levering veroorzaken. Laat uw pakketten daarom een ruime periode vóór de dag van uitreikingen leveren. Hiermee voorkomt u teleurstelling en kunt u uw kerstpakket op tijd laten bezorgen.

Bezorgkosten | Palletlevering
Om uw kerstpakketten te laten bezorgen is uw bijdrage in het transport 37,50 euro per afleveradres, ongeacht het bestelvolume. Dat bedrag geldt voor Nederland, voor België geldt een tarief van 74,50 euro. Om de kerstpakketten te laten bezorgen naar andere landen geldt een aangepast tarief. Deze wordt op aanvraag verstrekt. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Pakketlevering 
Voor losse kerstpakketten die u wilt laten bezorgen op individuele bedrijfs- en huisadressen brengen wij 8,95 euro per adres in rekening. Dat geldt voor zendingen in Nederland en België. Wilt u een kerstpakket in een ander land laten bezorgen? Informeert u dan bij ons naar de bezorgkosten.

Om er zeker van te zijn dat de kerstpakketten op de juiste locaties worden bezorgd, ontvangt u van ons een formulier waarop u alle adressen invult. Nadat wij het ingevulde formulier van u hebben ontvangen, voorzien wij de kerstpakketten van verzendstickers. U krijgt van ons de barcodes van alle pakketten, zodat u zending eenvoudig online kunt volgen via Track & Trace. Met deze service hebt u zicht op de dag en het tijdvak waarbinnen het pakket op het afleveradres wordt aangeboden.

Heeft u vragen over kerstpakketten het laten bezorgen of over de levering? Neemt u dan gerust contact op. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur.

Kerstpakket.nl
Industriestraat 18
7482 EZ Haaksbergen
Mail: klantenservice@kerstpakket.nl
Tel: 053-7600561